HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Escape Room Family Aikamatka pakohuonepeliTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit
Kohderyhmä: Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 27,50 € 26,50 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Escape Room Family Aikamatka pakohuonepeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 26,50 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit

Escape Room Family Aikamatka koko perheen pakohuonepeli nyt huippuedullisesti hintaan 26,50 euroa!

Pakohuonepelin huumaa kotisohvalta käsin

Escape Room Family Aikamatka pakohuonepeli tuo koko perheen pakohuonepelin huuman kotisohvallesi. Tämä koko perheelle sopiva pakohuonepeli sisältää kolme pakohuonetehtävää, jotka pystytte ratkaisemaan vain yhteistyön avulla. Pelissä kisataan kelloa vastaan ja aikaa on käytettävissä ainoastaan 60 minuuttia. Koodinpurkulaite näyttää jäljellä olevan ajan. Laite luo peliin tunnelmaa ja antaa vihjeitä.

Yhteispelin avulla voittoon

Tässä pakohuonepelissä pelaajat voittavat tai häviävät yhdessä. Onnistuneeseen lopputulokseen päästään, kun kaikki suoriutuvat hyvin omasta osuudestaan. Kaikkein tärkeintä pelissä on yhteistyö, jonka avulla voidaan selvittää tehtävät ja ratkaista mysteerit ennen ajan loppumista. Jos et ole koskaan pelannut pakohuonepeliä, niin tämä peli tarjoaa sinulle uuden hienon kokemuksen. On vaikea edes kuvitella, kuinka nopeasti 60 minuuttia voi kulua!

Lisätietoa Chrono Decoder koodinpurkulaitteesta

Chrono Decoder koodinpurkulaite on pakohuoneseikkailusi tärkein väline. Koodinpurkulaitteessa on laskuri, joka näyttää jäljellä olevan ajan ja laskee sitä 60 minuutista alaspäin. Kun painat nappia, aika alkaa käymään. Aika on tässä pelissä pelaajien pahin vihollinen. Äänimaailma muuttuu ajan kuluessa ja rakentaa painetta pelin loppua kohti. Syöttämällä oikean avaimen koodinpurkulaitteeseen, pelisi etenee. Jos syötät virheellisen avaimen, laite vähentää peliaikaa minuutilla. Kun syötät koodin oikein pelin kolmannessa osiossa, laite pysähtyy.

Chrono Decoder koodinpurkulaite myös muistuttaa sinua ottamaan vihjeitä ajoittain ja kertoo ovatko syöttämäsi koodit oikein vai väärin.

Kolme pakohuonetehtävää

Nykyhetki

Vaikeusaste 2

Sait juuri tiedon, että historianopettajanne Professori Jura käyttää kaiken ylimääräisen aikansa estääkseen superroisto tohtori Quarksia valloittamasta Lockholmin kaupunkia. Tilanne on päässyt nyt varsin pähäksi ja Jura tarvitsee apuasi ennen kuin Quarks hyökkää hänen laboratorioonsa. Ryhmälläsi on vain 60 minuuttia aikaa löytää laboratorio ja saada selville, kuinnka aikakone saadaan käynnistettyä.

Menneisyys

Vaikeusaste 3

Kuuluu voimakas pihahdus ja tunnelimainen madonreikä ilmestyy aikakoneen ikkunan taakse suoraan silmiesi eteen. Tuo on kuin tieteiselokuvasta! Sinun piti ryhmäsi kanssa tavata Professori Jura menneisyydessä, joten toivoit, että ilmestyisitte oikeaan aikaan. Mitä sitten tapahtuu? Tietääkö Jura mihin pitää mennä Quarksin suunnitelmien estämiseksi? Aikakristalleissa on energiaa ainoastaan 60 minuutin ajaksi. Ryhmänne täytyy siis saada selville vastaukset kysymyksiin hyvin nopeasti!

Tulevaisuus

Vaikeusaste 3,5

Aikakone laskeutuu tohtori Quarksin salaiseen tukikohtaan tulevaisuudessa. Tämähän on helppo nakki, vai onko sittenkään? Hänen vartijansa huomaavat ryhmänne ja telkeävät teidät selliin heti savuttuanne paikalle. Lhtölaskenta Quarksin hyökkäykselle on alkanut! Nyt on ainoastaan 60 minuuttia aikaa murtautua ulos vankilasta, löytää Quarksin JättiBotti ja saada se sammutettua. Jollette onnistu siinä, Quarksin ja hänen bottiarmeijansa valtaavat Lockholmin. Teidän on pakko onnistua!

Escape Room Family Aikamatka Pakohuonepelin pakkauksen sisältö:

  • Chrono decooder koodinpurkulaite
  • Vihjekorttien tarkistin
  • 16 avainta
  • 3 x 8 vihjekorttia
  • 1 esittelypeli: Kotiaresti
  • 3 peliä: Nykyhetki, Menneisyys ja Tulevaisuus
  • Ohjekirjanen

Escape Room Family Aikamatka Pakohuonepelin pelaamiseen tarvitaan kolme AA-paristoa. Paristot eivät sisälly pelipakkauksen.

Tutustu myös muihin saman sarjan pakohuonepeliin

Meiltä on saatavana myös seuraavat samaan sarjaan kuuluvat pakohuonepelituotteet.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 3-5
Peliaika: 60 min.


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Escape Room Horror Pakohuonepeli
Leikkien Match Madness
Escape Room Family Jungle pakohuonepeli
Ubongo
Wooden Chess (puinen shakki)
SmartGames Grabbit
Ubongo 3D
Unlock! Escape Adventures
Kiinanshakki matkapeli
Rolit
Escape Room PakohuonepeliTuotteen hakusanat: Escape, Room, Family, Aikamatka , Pakohuonepeli, edullisesti, hinta, kolme, pakohuonetehtävää, esittelypeli, perheille, pakohuone, lautapeli, peli, lautapelit, perheiden, seurapeli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.