HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


SmartGames GrabbitTuotemerkki: SmartGames
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 21,70 € 20,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


SmartGames SmartGames Grabbit peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 20,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit, Opettavat pelit

SmartGames Grabbit lastenpeli nyt meiltä edullisesti hintaan 20,90 euroa

SmartGames Grabbit lastenpeli on kaikentasoisille pelaajille sopiva

Kanit kirmaavat nälkäisinä kasvimaalla ja etsivät sieltä syötävää. Auta kania löytämän neljä erilaista vihannesta. Muistatko minne vihannekset on istutettiin? Jos muisti pätkii, niin muut nälkäiset jyrsijät voivat viedä ruokasi! Ensimmäisenä kaikki neljä erilaista vihannesta kerännyt pelaaja vie voiton. Jännittävässä SmartGames Grabbit -lastenpelissä on kaksi vaikeustasoa, JUNIOR (4+) ja EXPERT (6+), joista voidaan valita sopiva vaihtoehto pelaajien ikä- ja taitotason mukaisesti.

JUNIOR-peliversiossa autat omaa kaniasi loikkaamaan tyhjälle lehdelle liikuteltavaan riviin. Liu’uta riviä ja kurkista, mitä avoimesta kolosta löytyy! Mikäli kolossa on vihannes, jota sinulle ei vielä ole, saat poimia sen. Jos kolossa ei ole mitään tai sieltä löytyy sinulla jo oleva vihannes, vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle. Pelin voittaa se pelajaa, joka onnistuu ensimmäisenä keräämään kaikki neljä erilaista vihannesta!

EXPERT-peliversion säännöt eivät muuten poikkea JUNIOR-peliversiosta, mutta voit kolosta voi löytyä myös rotta tai myyrä. Se nappaa joko oman tai kanssapelaajasi vihanneksen!

SmartGames Grabbit kehittää monipuolisesti eri taitoja

SmartGames Grabbit on lastenpeli, joka on sopiva myös koko perheen peliksi! Peli on monia tärkeitä taitoja kehittävä. Pelaaminen vaatii keskittymiskykyä ja suunnitelmallisuutta, mutta siinä tarvitaan myös muistia ja päättelykykyä. Myös ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta pelin lomassa! Grabbit-pelin kahden erilaisen pelivaihtoehdon ansioista kaikenikäisille ja -taitoisille pelaajille riittää sopivassa määrin haastetta. Hyppää mukaan hulvattomaan peliin!

SmartGames Grabbit pelipakkauksen sisältö

  • pelilauta
  • 4 kania
  • 4 keräilykorttia
  • 16 vihannesmerkkiä
  • 15 lehtilaattaa
  • pelisäännöt

Katso SmartGames Grabbit pelin esittelyvideo

Tutustu SmartGames Grabbit peliin esitelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 4+
Pelaajamäärä: 2-4
Peliaika: 10 min.

SmartGames

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
ThinkFun Circuit MazeTuotteen hakusanat: SmartGames, Grabbit, peli, muistipeli, lastenpeli, labyrinttimuistipeli, lapsille, perheille, edullisesti, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.