HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Escape Room PakohuonepeliTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 29,90 € 28,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Escape Room Pakohuonepeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 28,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit

Escape Room Pakohuonepeli nyt huippuedullisesti hintaan 28,90 euroa!

Pakohuonepelin huumaa kotisohvalta käsin

Escape Room Pakohuonepeli tuo pakohuonepelin huuman ja jännityksen kotisohvallesi. Tämän jännittävän pelin tehtävien ratkaisemiseen ja kätkettyjen vihjeiden löytämiseen ravitaan yhteispeliä pelajien välillä. Pelissä kisataan kelloa vastaan, sillä aikaa on käytettävissä vain 60 minuuttia. Koodinpurkulaite näyttää jäljellä olevan ajan. Laite luo peliin tunnelmaa ja antaa vihjeitä.

Yhteispelillä voittoon

Tässä pelissä pelaava porukka voittaa tai häviää yhdessä. Kaikkien pelaajien tulisi suoriutua hyvin omasta osuudestaan. Kaikkein tärkeintä pelissä on siis yhteistyö, joka auttaa selvittämään tehtävät ja ratkaisemaan myysteerit ennen ajan loppumista. Jos et ole ennen pelannut pakohuonepeliä, niin tässä on sinulle uusi ja hieno kokemus. Et voi edes arvata kuinka nopeasti 60 minuuttia voikaan kulua!

Lisätietoa Chrono Decoder koodinpurkulaitteesta

Chrono Decoder koodinpurkulaite on pakohuoneseikkailusi tärkein väline. Siinä on laskuri, joka näyttää jäljellä olevan ajan, laskien 60 minuutista alaspäin. Nappia painettuasi aika alkaa käymään ja aika on tässä pelissä pahin vihollisesi. Äänimaailma muuttuu ajan kuluessa ja rakentaa painetta pelin loppua kohti. Syöttämällä oikean avaimen koodinpurkulaitteeseen, pelisi etenee. Jos syötät väärän avaimen, laite vähentää peliaikaa minuutilla. Kun syötät koodin oikein pelin kolmannessa osiossa, laite pysähtyy.

Chrono Decoder koodinpurkulaite myös muistuttaa sinua ottamaan vihjeitä ajoittain ja kertoo ovatko syöttämäsi koodit oikein vai väärin.

Neljä pakohuonetehtävää

Vankilapako

Vaikeusaste 2

Olet saanut kymmenen vuoden vankeusrangaistuksen rikoksesta, jota et ole tehnyt. Kymmenen vuotta elämästä valuu roskakoriin vain, koska satuit olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Ei kuulosta reilulta.

Tiedät vartijoiden seuraavan kierroksen kulkevan sellisi ohi vasta tunnin päästä. Aikaa ei ole siis liikaa päästä pakoon vankilasta. Olet vain 60 minuutin päässä vapaudesta!

Virus

Vaikeusaste 2

Voi ei, mikä aika pyörtyä! Tuntuu, että voisit tappaa tutkijakolleegasi, mutta tiedät, ettei se ole nyt enää tarpeen. Rikkinäisestä pullosta valuva neste vie kaikilta hengen hyvin pian

Pommiuhka

Vaikeusaste 3

Pöytä on karmivia esineitä täynnä. Se nostaa niskavillasi pystyyn. Samalla hetkellä puhelimesi soi ja pahin painajaisesti on toteutunut. Pommiuhka on todellinen!

Atsteekkien temppeli

Vaikeusaste 4

Atstekkien temppelistä on kerrottu lukuisia tarinoita. Kukaan temppeliin jalallaan astunut ei ole palannut takaisin. Sanottiin, että käärmeet saivat heidät. Toisaalta tarinat kertovat myös suurimmasta koskaan nähdystä timantista - Aztecin silmästä.

Escape Room Pakohuonepelin pakkauksen sisältö:

  • Koodinpurkulaite
  • Vihjekorttien tarkistin
  • 16 avainta
  • 4 x 8 vihjekorttia
  • 4 peliä: Vankilapako, Virus, Pommiuhka ja Atsteekkien temppeli.

Escape Room Pakohuonepelin pelaamiseen tarvitaan kolme AA-paristoa. Paristot eivät sisälly pelipakkauksen.

Escape Room Pakohuonepelin esittelyvideo

Katso Escape Room Pakohuonepelin esittelyvideo tästä linkistä.

Osta tästä pakohuonepeli, jota voit pelata kotona, mökillä tai vaikka kaveriporukan illanvietossa. Tämän pelin avulla voit pelata pakohuonepeliä missä haluat.

Tutustu myös muihin Escape Room sarjan pakohuonepeleihin

Meiltä on saatavana myös seuraavat Escape Room -sarjaan kuuluvat pakohuonepelituotteet.

Ikäsuositus: 16+
Pelaajamäärä: 3-5
Peliaika: 60 min.


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Escape Room Family Jungle pakohuonepeli
Escape Room Horror Pakohuonepeli
Wooden Chess (puinen shakki)
Rolit
Ubongo
Kiinanshakki matkapeli
Leikkien Match Madness
Unlock! Escape Adventures
SmartGames Grabbit
Ubongo 3D
Escape Room Family Aikamatka pakohuonepeliTuotteen hakusanat: Escape, Room, Pakohuonepeli, edullisesti, hinta, neljä pakohuonetehtävää, aikuisille, pakohuone, lautapeli, peli, lautapelit, aikuisten, seurapeli, aikuistenpeli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.