HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


SmartGames Diamond Quest -logiikkapeliTuotemerkki: SmartGames
Tuoteryhmät: Älypelit ja pulmapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 19,90 € 18,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


SmartGames SmartGames Diamond Quest -logiikkapeli peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 18,90 €. Tuoteryhmät: Älypelit ja pulmapelit, Opettavat pelit

SmartGames Diamond Quest logiikkapeli nyt meiltä edullisesti hintaan 18,90 euroa!

Löydä oikeat paikat timanteille

Astu sisään SmartGames Diamond Quest pelin jalokivikaivokseen ja etsi kaikki upeat jalokivet! SmartGames Diamond Quest pelin alussa valitaan haaste, joka sisältää useita vihjeitä jalokivien paikoista. Jalokivet tulisi pystyä asettamaan pelilaudalle vihjeiden mukaisesti. Mikä on harvinaisen punaisen timantin paikka pelilaudalla? Tehtävään on vain yksi oikea ratkaisu!

Mitä pidemmälle pelissä etenet, sitä enemmän joudut käyttämään päättelykykyä ja aivojasi. SmartGames Diamond Quest pelissä on 80 eritasoista haastetta, jotka takaavat sen, että mielenkiinto säilyy ja kaikille pelaajille löytyy sopivan vaikeita haasteita.

SmartGames Diamond Quest kehittää taitoja monipuolisesti

Suosittu SmartGames -logiikkapelisarjan pelit ovat innostavia, monipuolisia ja hyvin kehittäviä. Pelaaminen on keskittymistä ja päättelykykyä vaativaa, mutta se kehittää samalla myös pelaajan visuaalista havaintokykyä, loogista ja matemaattista ajattelua. Ongelmanratkaisutaidot saavat myös erinomaista harjoitusta pelin lomassa!

SmartGamesin logiikkapelit ovat myös aikuisille sopivia

SmartGames-logiikkapelit eivät ole tarkoitettu ainoastaan lapsille ja koululaisille. Ne sopivat erinomaisesti myös aikuisille. Pelien pelaaminen onnistuu myös yksin, joten hauska pelihetki ei ole kiinni siitä, onko pelikaveria tarjolla! Haasteita on tosin hauska ratkoa myös porukalla! Logiikkapelit ovat hyvä vaihtoehto sudokuille ja pasianssipeleille. Pelin haasteiden pohtiminen ja ratkaiseminen ovat mainiota aivojumppaa ja jalokivien käsittely harjaannuttaa myös käsien ja sormien motoriikkaa. Jokainen SmartGames-logiikkapeli sisältää eri tasoisia haasteita, joten myös aikuisen on mukava seurata omaa kehitystään pelaajana. Pelaaminen on kivaa ja koukuttavaa!

SmartGames Diamond Quest pelin esittelyvideo

Voit tutustua SmartGames Diamond Quest peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaa videosisältöön.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 1

SmartGames

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
ThinkFun Circuit Maze
SmartGames GrabbitTuotteen hakusanat: SmartGames, Diamond, Quest, logiikkapeli, lapsille, aikuisille, ongelmanratkaisu, älypeli, pulmapeli edullisesti, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.