HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Port RoyalTuoteryhmä: Korttipelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 14,90 € 13,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Port Royal peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 13,90 €. Tuoteryhmä: Korttipelit.

Port Royal korttipeli nyt edullisesti hintaan 13,90 euroa!

Ryysyistä rikkauksiin?

Port Royalin kaupungissa on värikäs satama, joka kuhisee elämää ja vilkasta kaupantekoa. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nousta ryysyistä rikkauksiin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka rohkea rokan syö, niin liiallinen riski saattaa koitua kohtaloksi. Lahjomalla kieron kuvernöörin ja ahneen amiraalin saatat kääntää onnettaren puolellesi.

Port Royal on hauska korttipeli

Port Royal on hauska ja kepeä korttipeli jossa pelaajat pyrkivät saavuttamaan mainetta Karibian vilkkaassa satamakaupungissa. Pelissä on neljä erilaista korttityyppiä, laivat , henkilöt , verot ja tutkimusmatkat. Kaikkien korttien taustapuoli toimii lisäksi rahana pelissä.

Kaksivaiheinen pelivuoro

Pelin alussa kukin pelaaja saa 3 rahaa. Omalla vuorollaan pelaaja kääntää pakasta kortteja yksi kerrallaan pöydälle (satamaan) niin kauan kuin haluaa tai kunnes satamassa on kaksi samanväristä laivaa. Silloin pelaajaan vuoro päättyy ja on seuraavan pelaajan vuoro. Mikäli pelaaja haluaa lopettaa korttien nostamisen ennen kahta samanväristä laivaa, alkaa vuoron toinen vaihe.

Pelin toisessa vaiheessa aktiivisena oleva pelaaja voi hankkia satamasta kortteja. Niiden määrä riippuu siitä, montako eriväristä laivaa satamassa on. Jos satamassa on 0-3 eriväristä laivaa, pelaaja voi ottaa yhden kortin. Neljä eriväristä laivaa antaa 2 korttia ja jos satamassa on 5 eriväristä laivaa, on pelaaja saa ottaa 3 korttia. Tämä on kuitenkin erittäin harvinaista, sillä laivoja on vain viittä väriä. Aktiivisen pelaajan jälkeen muilla pelaajilla voivat ottaa kortin mahdollisesti jäljelle jääneistä korteista. He kuitenkin joutuvat maksamaan kortista yhden rahan myös aktiiviselle pelaajalle.

Erilaisia korttityyppejä

Erilaiset korttityypit tekevät erilaisia asioita. Laivoista pelaaja saa rahaa, henkilöistä voittopisteitä ja erikoistaitoja. Verot tuovat peliin jännitystä ja rajoittavat rahojen rohmuamista, tutkimusmatkailijat tuovat puolestaan lisämahdollisuuksia pisteiden hankintaan.

Port Royal on Vuoden Perhepeli 2015 -kilpailun voittaja.

Port Royal pelin sisältö

  • 120 korttia
  • ohjeet

Port Royal pelin kielet: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska

Port Royal pelin esittelyvideo

Tutustu Port Royal peliin esitelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie Youtubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 20-50 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Dominion - Rajaseudut (6. lisäosa)
Monopoly Deal
Dominion - Hovin Juonet (peruspeli / 1. lisäosa)
7 Wonders - Armada (V2 Nordic)
Dominion - Valtakunta (peruspeli)
Dominion - Kaukaiset rannat (2. lisäosa)
Dixit 10 - Mirrors
Halli Galli
Dominion - Alkemia (3. lisäosa)
Muoviset Poker pelikortit
Dominion - Seikkailut (9. lisäosa)
7 Wonders - Cities (V2 Nordic)
Dominion - Elonkorjuu (5. lisäosa)
Dixit 5 - Daydreams
Dominion - Katovuodet (7. lisäosa)Tuotteen hakusanat: Port, Royal, korttipeli, edullisesti, perhepeli, hinta, vuoden, peli, lapsille, perheille
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.