HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


HuhupuheitaTuotemerkki: Competo
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Partypelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 26 €

Lisää koriin kpl
Huhupuheita edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.

Huhupuheita on partypeli, jossa huhu kulkee pelaajalta toiselle ja naurun määrälle ei näy loppua! Rikkinäinen puhelin seuraleikki on muunnettu piirrä ja arvaa -tyyliseksi partypeliksi.

Huhupuheita -pelin pelaaminen on helppoa. Jokainen pelaaja saa vihkon, kynän ja kortin. Pelaaja saa huhupuheen aiheena olevan sanan nopanheiton perusteella kortista ja piirtää kuvan sanasta vihkoon. Tiimalasi rajoittaa piirtämiseen käytössä olevaa aikaa. Seuraava pelaaja yrittää arvata kuvan perusteella sanan ja kirjoittaa sen vihkoon seuraavalle sivulle. Vihko annetaan edelleen seuraavalle pelaajalle, joka katsoo sanan ja piirtää sen. Sitä seuraava taas yrittää arvata sanan. Tätä jatketaan kunnes vihko palaa alkuperäiselle sanan lähettäjälle. Sitten katsotaan kuinka paljon huhu on muuttunut matkan varrella.

Huhupuheita on vuoden partypeli 2015.

Ikäsuositus: 12+
Pelaajamäärä: 4-8
Peliaika: 10-30 min
Competo

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Imagine!
Sanasota
Hanabi
Original AliasTuotteen hakusanat: huhupuheita, partypeli, edullisesti, hinta, huhu, sana, rikkinäinen, puhelin, seuraleikki, seurapeli, piirrä, arvaa, tiimalasi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.