HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Carcassonne - Sumujen SankaritTuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 26,90 €

Hinta sis. alv 24%.Carcassonne - Sumujen Sankarit peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 26,90 €. Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit.

Carcassonne - Sumujen Sankarit nyt meiltä edullisesti hintaan 26,90 euroa!

Sakea sumu leviää pelloille ja peittää sisäänsä kokonaisia maatiloja saavuttaen jopa kaupungin muurit. Kaikkein urheimpienkin ritareiden haarniskat alkavat tutista kun kaupungin nunnat kertovat kauhujen tarinaa: "Sumu herättää ristiretkillä kuolleiden kataarien levottomat sielut ja ne saapuvat vaatimaan oikeutta Carcassonnen ihmisiltä!"

Ensimmäinen yhteistyö-Carcassonne

Carcassonne - Sumujen Sankarit on Carcassonne pelisarjan ensimmäinen yhteistyöpeli. Carcassonne - Sumujen Sankarit on itsenäinen Carcassonne-peli, jossa pelaajien yhteisenä tehtävänä on palauttaa rauha Carcassonnen maailmaan. Pelissä kohdataan levottomia aaveita, hyytäviä hautausmaita ja sumun yläpuolelle kohoavia upeita linnoja.

Carcassonne - Sumujen Sankarit pelissä on kuusi vaikeustasoa. Sääntöihin ja pelaamiseen on siis helppo tutustua aloittamalla helpoimmalta tasolta ja jatkaa siitä ylöspäin vaikeampia tasoja kohti. Joka tasolla haasteet tulevat entistä vaikeammaksi. Mikä tasoista mahtaa lopulta suosikkinne?

Toimii myös Carcassonnen lisäosana

Carcassonne - Sumujen Sankarit peli sopii myös lisäosaksi tavallisen Carcassonne -peliin. Se sisältää kolme sellaista moduulia, jotka voi yhdistä Carcassonne peruspeliin. Nämä moduulit ovat sumu, linnat ja hautausmaat.

Carcassonne - Sumujen Sankarit pelipakkauksen sisältö

  • 60 pelilaattaa
  • suuri neljän laatan kokoinen aloituslaatta
  • pistelauta
  • tasoyhteenveto laatta
  • 30 puista seuraajaa, kuudessa värissä
  • 15 puista aavemerkkiä

Carcassonne - Sumujen Sankarit peli on suomenkielinen.

Carcassonne - Sumujen Sankarit pelin esittelyvideo

Tutustu Carcassonne - Sumujen Sankarit peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 1-5
Peliaika: 35 min


Suosittelemme tämän tuotteen ostajalle myös seuraavia tuotteita:
Carcassonne (peruspeli)
Carcassonne Big Box
Carcassonne 20v juhlapainos

Tuotteen hakusanat: Carcassonne, Sumujen, Sankarit, peli, lautapeli, yhteistyöpeli, yhteistyö, hinta, edullisesti, laattojenasettelupeli, lisäosa, peruspeliin
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.