HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Stella - Dixit UniverseTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 24,50 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Stella - Dixit Universe peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 24,50 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit

Stella - Dixit Universe peli nyt meiltä todella edullisesti hintaan 24,50 euroa!

Stella - Uudenlainen peli Dixit-korteilla

Stella on Dixit maailmaan sijoittuva peli, jossa pelataan Dixit-korteilla aivan uudella tavalla.

Stella pelissä 15 korttia jaetaan pöydälle kolmeen viiden kortin riviin. Pelin aloittava pelaaja nostaa sanakorttipinosta kortin ja lukee ääneen kortissa olevan sanan, joka toimii kierroksen vihjesanana. Sen jälkeen pelaajat merkitsevät vihjeeseen sopivat kortit (1-10 kpl) omaan kirjoitusalustaansa. Pelaajan tulisi pyrkiä valitsemaan sellaisia kortteja, joita myös muut pelaajat valitsevat.

Kun kortit on valittu, pelaajat kertovat kuinka monta korttia valitsivat ja siirtävät pelinappulaansa pelilaudan reunan radalla kyseisen luvun kohdalle. Eniten kortteja valinnut pelaaja joutuu pimeälle puolelle. Hän kääntää pelimerkkinsä väärin päin ja on seuraavissa pelivaiheissa vaarassa menettää pisteitään, mikäli kaikki ei mene hyvin.

Seuraavassa pelivaiheessa paljastetaan kortit ja jaetaan pisteet. Jokainen pelaaja vuorollaan paljastaa yhden valitsemansa kortin. Jos useampi kuin yksi pelaaja on valinnut saman kortin, kaikki he saavat kaksi tähteä palkinnoksi. Jos vain kaksi pelaajaa on valinnut saman kortin, he saavat superkipinän eli kolmannenkin tähden palkinnoksi valinnastaan. Jos jonkun pelaajan valitsemaa korttia ei ole kukaan muu valinnut, hän putoaa pois kierrokselta, eikä voi enää sen jälkeen saada lisää pisteitä tältä kierokselta. Jos pimeälle puolelle joutunut pelaaja putoaa kierrokselta, hän saa pitää vain puolet keräämistään pisteistä.

Stella-pelissä kannattaa siis pyrkiä valitsemaan sopiva määrä kortteja, niin että kaikki valitut kortit on joku muukin pelaaja valinnut, mutta tähtiä kertyy silti mahdollisimman paljon. Ei saa siis ahnehtia valitsemalla liian paljon kortteja, mutta toisaalta pitää valita riittävän monta korttia, että tähtiä kertyisi enemmän kuin muille pelaajille. Kierroksen aikana kerätyt tähdet merkitään pistetaulukkoon.

Stella pelissä pelataan neljä kierrosta peliä. Jokaisen kierroksen jälkeen viisi pöydällä olevaa korttia vaihdetaan toisiksi. Pelin päätyttyä eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa pelin.

Stella - Dixit Universe -pelin kielet: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska

Stellan kortit ovat yhteensopivia Dixitin kanssa

Stella pelin mukana tulevat 84 upeasti kuvitettua korttia ovat Dixit peliin yhteensopivia. Samoin voit myös käyttää Dixit pelin kortteja Stella pelissä. Dixitin lisäosilla voidaan vielä laajentaa molempien pelien korttivalikoimaa.

Hanki Stellaan lisäkortteja edullisesti

Stella peliä voi siis laajentaa hankkimalla Dixit-pelin tai sen lisäosia. Verkkokaupassamme on myynnissä nämä Dixit-tuotteet

Stella pelin esittelyvideo

Tutustu Stella peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 3-6
Peliaika: 30 min


Suosittelemme tämän tuotteen ostajalle myös seuraavia tuotteita:
Dixit
Dixit 2 - Quest
Dixit 3 - Journey
Dixit 4 - Origins
Dixit 5 - Daydreams
Dixit 6 - Memories
Dixit 7 - Revelations
Dixit Odyssey
Dixit 8 - Harmonies
Dixit 9 - Anniversary
Dixit 10 - Mirrors

Tuotteen hakusanat: Stella, peli, lautapeli, Dixit, Universe, kortit, korttipeli, lautapeli, partypeli, edullisesti, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.