HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


AlhambraTuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 23,90 €

Hinta sis. alv 24%.

Lisää koriin kpl


Alhambra peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 23,90 €. Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit.

Alhambra peli nyt meiltä edullisesti hintaan 23,90 euroa!

Rakenna Alhambran palatsi!

Alhambra pelissä pelaajat rakentavat keskiaikaista Alhambran palatsia. Alhambra on pelinä pohjimmiltaan laattojenasettelupeli. Menestyksekkäin rakentajista voittaa pelin. Menestystä mitataan pelissä pisteiden avulla. Pisteitä saa rakentamalla enemmistöjä eri rakennustyypeistä. Alhambra-pelissä yhdistyvät laattojen asettelu, enemmistöjen kerääminen ja melko omaperäinen ostomekanismi.

Rakenna laatoista yhteinäinen kokonaisuus

Pelissä siis kerätään laattoja. Laatoista on rakennettava yhtenäinen kokonaisuus. Se on pääosin helppoa. Laatoissa on kuitenkin muureja ja niiden on osuttava kohdilleen. Tuo rajoittaa hieman rakentamista. Rakentamalla pitkän ulkomuurin on lisäksi mahdollista saada lisäpisteitä

Neljä eri valuuttaa, mutta ei vaihtorahaa!

Pelissä on käytössä neljä erilaista valuuttaa. Rahan saa hankittua yksinkertaisesti keräämällä: pöydästä voi nostaa joko yhden setelin tai useampia, jos niiden yhteenlaskettu arvo on riittävän pieni. Rahan nostaminen parantaa menestymisen mahdollisuuksia, mutta edistää pelin kulkua, sillä rahapinoon on kätketty pisteytyksiä aikaansaavat kortit. Nostamalla rahaa ei saa pisteitä, joten siten tekee itselleen vahinkoa.

Rahalla voi ostaa laattoja. Kulloinkin on saatavilla neljä eri laattaa, yksi kutakin valuuttaa kohden. Alhambrassa ei tunneta vaihtorahaa. Jos maksaa liikaa, rahaa ei saa takaisin. Siksi kannattaa nostaa myös pikkurahaa! Jos maksaa tasarahalla, saa bonuksena lisävuoron. Jos ostaa vielä toisen kerran tasarahalla, saa toisen lisävuoron eli yhdellä kierroksella voi tyhjentää pöydän, jos sopivia rahoja on taskussa.

Taktikoi itsesi voittajaksi!

Peli vaatii siis jonkin verran taktikointia. Mitä enemmän pelaajia pelissä on mukana, sitä enemmän taktikointi korostuu kaaoksen lisääntyessä. Peli toimiikin parhaiten 2-4 pelaajalla. Viidellä ja kuudellakin peliä voi pelata, mutta vuorojen välissä on pitkä aika ja kaaosta saattaa tulla liikaakin. Pienemmillä pelaajamäärillä strategiat korostuvat.

Alhambra sopii monenlaisille pelaajille!

Alhambra ei ole kovin vaikea peli ja se sopii hyvin myös vähemmän pelejä harrastaneille. Sitä uskaltaa tarjota hyvinkin monenlaisten pelaajien pelattavaksi.

Alhambra pelipakkauksen sisältö

  • 60 laattaa
  • 1 pelilauta
  • 6 pistemerkkiä
  • 110 korttia
  • 6 reservilautaa
  • 1 laattateline
  • säännöt

Pelin kielet: Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Englanti.

Alhambra pelin esittelyvideo

Tutustu Alhambra peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 45-60 min.


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Cluedo - Klassinen mysteeripeli
7 Wonders - Leaders (V2 Nordic)
Kimble
Dixit 7 - Revelations
Escape Room Pakohuonepeli
Blokus
Lentävä matto
Ticket To Ride London
Carcassonne (peruspeli)
Rummikub Word
Doodle Doo
Pako kummituslinnasta
Stella - Dixit Universe
Afrikan Tähti Retkikunnat
Haaste!Tuotteen hakusanat: Alhambra, lautapeli, peli, laattojen, asettelu, laattojenasettelu, aikuistepeli, perhepeli, rakenna, palatsi, rakentelupeli, edullisesti, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.