HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Maailman lapsetTuotemerkki: Tactic
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit
Kohderyhmä: Lapsille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 22,70 €

Hinta sis. alv 24%.Tactic Maailman lapset peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 22,70 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit

Maailman lapset lautapeli nyt meiltä edullisesti hintaan 22,70 euroa!

Valmistaudu hauskaan tutkimusretkeen oppimaan uutta muista kulttuureista ja maanosista! Maailman lapset pelissä seikkaillaan matkustaen ympäri maailmaa ja opitaan paljon uutta planeettamme eri osista ja niiden ihmisistä.

Opi eri kulttuureista pelaamalla Maailman lapset peliä!

Maailman lapset lautapeli, on lastenpeli, jossa tutustutaan kuuteen eri mantereeseen ja niiden kulttuureihin. Pelissä on tarkoituksena kierrellä maapalloa ja kerätä yhdessä passi täyteen leimoja ennen kuin matkaliput loppuvat. Maailman lapset pelissä tehdään yhteistyötä, eikä siinä ole voittajaa tai häviäjää.

Kierrä maailmaa ja tutustu eri mantereisiin

Maailman lapset pelissä pelaajien tulee yrittää yhdistää oikeat kuvat oikeisiin mantereisiin, vastata eri maailmankolkkiin liittyviin kysymyksiin ja kerätä leimoja passiinsa. Näin eri maanosat ja niiden kulttuuri tulevat pelaajille tutuksi hauskalla tavalla. Pelaaminen on ennen kaikkea hauskaa, mutta samalla oppii paljon uutta.

Maailman lapset pelin esittelyvideo

Tutustu Maailman lapset peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 5-10 v.
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 15 min.

Tactic

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Aikamatka - Suomi
Fauna (2.laitos)
Maailman liput (lippupeli)
Maailman ihmeet
Terra tietopeli (2. laitos)
Tieto Taito Temppu Lautapeli
Trivial Pursuit PerhepainosTuotteen hakusanat: Maailman, lapset, lautapeli, Tactic, peli, lastenpeli, kulttuurit, mantereet, opettava, opettavainen, edullisesti, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.