HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Terra tietopeli (2. laitos)Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 36,90 € 33,90 €

Hinta sis. alv 24%.Terra tietopeli (2. laitos) peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 33,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit

Terra lautapeli (2.laitos) nyt edullisesti hintaan 33,90 euroa!

Terra on mainio maantietopeli

Terra lautapeli vie pelaajat tutkimusmatkalle maailman kuuluisimmille nähtävyyksille, korkeimmille vuorenhuipuille ja valtamerien syvyyksiin. Nähtävää on paljon. Tiedätkö, miten pitkä amazonjoki on? Tiedätkö missä sijaitsee maailman jyrkin katu? Vaikka et tietäisikään tarkkaa vastausta, sinulla on silti mahdollisuus hyvillä arvauksilla pärjätä pelissä.

Voit saada pisteitä, vaikka vastaus ei olisi täysin oikein!

Terra on maantiede-aiheinen tietopeli. Pelaajat vastaavat kysymyksiin asettelemalla kuutioita pelilaudalla olevalle kartalle ja lukuradoille. Täysin oikeasta vastauksesta saa tietenkin täydet pisteet, mutta myös lähelle osuneesta vastauksesta voi saada pisteitä. Jos luulee toisen pelaajan tietävän vastauksen, voi myös taktikoida peesaamalla hänen vastauksiaan. Ei siis tarvitse välttämättä aina tietää vastausta, vaan voi myös yrittää arvailla ja saada silti pisteitä. Terra on hauska ja helposti opittava tietovisailupeli. Se sisältää 300 mielenkiintoista kysymystä neljältä eri vaikeusastelta. Pelin haastavuutta on siis helppo mukauttaa haluamallaan tavalla.

Terra pelipakkauksen sisältö

  • pelilauta
  • 150 korttia
  • korttilaatikko
  • 36 puukuutiota
  • säännöt

Terra tietopelin esittelyvideo

Voit tutustua Terra lautapeliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie YouTubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 7+
Pelaajamäärä: 2 - 4
Peliaika: noin 30 min.


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Maailman liput (lippupeli)
Fauna (2.laitos)
Trivial Pursuit Perhepainos
Maailman ihmeet
Tieto Taito Temppu Lautapeli
Aikamatka - Suomi
Maailman lapsetTuotteen hakusanat: Terra, maantiede, tietovisailupeli, edullisesti , hinta, maantiede, kartta, tietopeli, lautapeli, peli, matkailu, maantieto, maantietopeli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.