HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirjaTuoteryhmät: Palapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmä: Lapsille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 15,90 €

Hinta sis. alv 24%.Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 15,90 €. Tuoteryhmät: Palapelit, Opettavat pelit

Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja nyt meiltä edullisesti hintaan 15,90 euroa!

Ihmiskeho tutuksi palapelin ja kirjan avulla!

Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja on upea lasten tietopakkaus, johon sisältyy 23-sivuinen tietokirja sekä 150 palan palapeli ja 10 palapelin päälle aseteltavaa yksityiskohtaa.

Ihmiskeho ja sen toiminta on kiehtova kokonaisuus. Sen toiminta kiinnostaa lasta pienestä pitäen. Miten silmä toimii? Miksi sydän sykkii? Mitä aisteja ihmisellä on ja imiten ne toimivat? Mitä tapahtuu ruualle mahassa? Kysymykset toimivat oivana lähtökohtana, kun tutustutaan ihmiskehoon ja harjoitellaan tutkimisen taitoja.

Tietokirjassa on kuusi osa-aluetta: tutkimisen taidot, hengitys ja sydän, ruoansulatus, kuulo- ja näköaisti, maku- ja hajuaisti sekä tunto- ja tasapainoaisti. Kaikkiin osa-alueisiin sisältyy tarina sekä tutkimuksia. Tarinassa seikkailee Oppi&ilo Tiedeseikkailu -kirjasarjasta tutut hahmot Hoseli, Kelvin ja Pii.

Lapset ovat luonnostaan uteliaita ja he tutustuvat maailmaan kysellen, tutkien ja kokeillen. Palapeli antaa mahdollisuuden tutustua ihmiskehon yksityiskohtiin hauskalla tavalla. Leikin aikana päästään nimeämään kehon osia ja yksityiskohtia. Palapelin kokoaminen antaa mahdollisuuden tutustua ihmiskehon yksityiskohtiin konkreettisella tavalla. Palapeliä voi tarkastella tutkimusten ohessa, jolloin kehon osien nimeämisen rinnalle tulee myös toimintaa. Usein asiat jäävät paremmin mieleen kokemuksien kautta. Tietokirjan tarinat ja helpot tiedekokeet ruokkivat lapsen luontaista kykyä ihmetellä ja kysellä. Omien tutkimusten avulla saadaan onnistumisen elämyksiä.

Oppi&ilo Tiedeseikkailu ihminen palapeli ja kirja -tuotepakkauksen sisältö

  • 150 palan palapeli
  • 10 palapelin päälle aseteltavaa yksityiskohtaa
  • kirja
  • juliste

Palapelin koko koottuna on 34,5 x 75 cm.

Ikäsuositus: 5+


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Oppi&ilo Lasten Suomi palapeli ja kirja
Trefl Kellopalapeli (pyöreä, 24 palaa)
Geopuzzle Eurooppa palapeli
Geopuzzle Maailma palapeli
Tatu ja Patu Suomi lattiapalapeli
Oppi&ilo Metsän eläimet -palapeli ja kirjaTuotteen hakusanat: Oppi&ilo, Tiedeseikkailu, ihminen, palapeli, ja, kirja, oppimispeli, opettavainen, peli, tietokirja, ihmiskeho, ihmiskehon, toiminta, tehtävät, hinta, edullisesti
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.