HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Bohnanza (Papupeli)Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 17,40 €

Hinta sis. alv 24%.Bohnanza (Papupeli) peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 17,40 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit

Bohnanza (Papupeli) nyt meiltä edullisesti hintaan 17,40 euroa!

Papuja kasvattamaan!

Kiinnostaisiko papujen kasvattaminen? Bohnanza on suosittu ja arvostettu korttipeli, jota kaikkien kannattaisi ainakin kokeilla!

Bohnanza on korttipeli, jossa kortit kuvaavat erilaisia hauskalla tyylillä kuvitettuja papuja. Erilaisten papulaatujen harvinaisuus vaihtelee ja jotkut laadut ovat toisia arvokkampia. Mitä harvinaisemmasta pavusta on kyse, sitä enemmän rahaa sen myymisestä saa.

Kuinka Bohnanza -peliä pelataan?

Oman pelivuoronsa aluksi pelaajan tulee istuttaa pellolle papu. Korttia ei voi valita, vaan se on ensimmäinen kädessä oleva kortti. Kädessä olevien korttien järjestystä ei saa muuttaa pelin aikana. Peltoja alussa kaksi (kolmannen voi ostaa myöhemmin). Kullekin pellolle voi istuttaa vain yhdenlaisia papuja. Jos kortti ei sovi pellolle, pitää pavut myydä pellolta.

Seuraavaksi pelaaja ottaa pakasta kaksi uutta korttia. Nämä kortit pitää vuoron lopuksi istuttaa omaan peltoon tai vaihtaa muille pelaajille. Vaihtokauppaan voi liittää myös kädessään olevia kortteja. Näin on mahdollista päästä eroon huonoista korteista, joita ei itse haluaisi istuttaa pellolleen. Jollei niistä pääse eroon, ne kulkevat kädessä eteenpäin ja tulevat istutettaviksi pavuiksi. Mitä vilkkaammin käy kauppaa, sitä parempi on menestys.

Klassikkopeli 2-7 pelaajalle

Bohnanza on uniikki korttipeli, jossa kaupankäynti ja hyvät myyntipuheet ovat avain pelissä menestymiseen. "Papupeli" sopii hyvin niin perhepeliksi kuin peliharrastajillekin!

Bohnanza pelipakkauksen sisältö

  • 154 papukorttia
  • 7 palstakorttia
  • ohjekirja

Pelin kielet: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska

Bohnanza korttipelin esittelyvideo

Tutustu Bohnanza peliin esittelyvideon avulla. Pääset katsomaan videon tästä linkistä. Linkki vie Youtubessa olevaan videosisältöön.

Ikäsuositus: 12+
Pelaajamäärä: 2-7
Peliaika: 45 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Stella - Dixit Universe
Dominion - Kaukaiset rannat (2. lisäosa)
Dixit 3 - Journey
Dobble
Dominion - Valtakunta (peruspeli)
Pipsa Possu Piiloleikki
Dobble Finding Dory
Dixit 5 - Daydreams
Dobble XXL
Dixit 9 - Anniversary
Dominion - Katovuodet (7. lisäosa)
Halli Galli
Amul
Dixit
Dominion - Hovin Juonet (peruspeli / 1. lisäosa)Tuotteen hakusanat: Bohnanza, Papupeli, edullisesti, hinta, korttipeli, perhepeli, klassikkopeli, klassikko, peli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.