HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


PhotosynthesisTuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 33,90 €

Lisää koriin kpl


Photosynthesis edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Photosynthesis lautapeli nyt edullisesti hintaan 33,90 euroa!

Photosynthesis on kauniisti kuvitettu strategiapeli. Pelissä jokaisella pelaajalla on oma puulajinsa. Tavoitteena on saada omat puut kasvamaan mahdollisimman suuriksi ja lopulta kaataa ne, josta saa voittopisteitä.

Puiden kasvattamiseen tarvitaan valoenergiaa ja sitä saadaan auringosta. Pelilauta on kuusikulmion muotoinen ja auringonvalo kiertää pelilautaa. Se paistaa joka kierroksella eri suunnasta. Valon suunta on tärkeä elementi pelissä, koska puut varjostavat toisiaan. Mitä suurempi puu sitä suurempi varjo.

Pelissä saa valopisteitä puun koon mukaan. Pienestä puuntaimesta saa yhden valopisteen, keskikokoisesta puusta kaksi pistettä ja suuresta puusta kolme pistettä. Valopisteiden määrä määrittää sen, kuinka monta toimintoa saa suorittaa. Suurista puista saa siis lisää toimintoja, mutta voittopisteitä saa vain kaatamalla ne. Pitääkin pohtia tarkasti, milloin puut on järkevä kaataa.

Pelistä on kaksi erilaista versiota. Helpommassa versiossa aurinko kiertää pelilaudan kolme kertaa ja kehittyneemmässä neljä kertaa. Kehittyneemmässä versiossa varjossa ei saa tehdä mitään. Varjoon ei saa istuttaa siemeniä, eivätkä varjossa olevat siemenet ja puut kasva. Tämä tuo yhden kiinnostavan lisäelementin peliin.

Katso Photosynthesis -pelin esittelyvideo (linkki vie Youtubeen).

Photosynthesis pelin sisältö

  • 1 pelilauta
  • 1 aurinko
  • 4 pelaajalautaa
  • 56 puuta
  • 29 laattaa
  • 28 merkkiä
  • säännöt

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 2-4
Peliaika: 45-60 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Othello
Puinen Klassikko Shakki
Matka
Junior Bingo
Dixit 3 - Journey
Farao
King of Tokyo (FI)
Backgammon
Lippupeli
Speedy Race
Pentago
Domino Double 12 metallirasiassa
Pentago Jubilee Edition
Blokus Trigon
Team Diamond DetectivesTuotteen hakusanat: Photosynthesis, lautapeli, edullisesti, hinta, strategiapeli, aikustenpeli, peli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.