HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Terraforming MarsTuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 39,90 € 37,90 €

Lisää koriin kpl


Terraforming Mars edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Vuoden 2019 strategiapeliksi valittu Terraforming Mars peli nyt edullisesti hintaan 37,90 euroa!

Terraforming Mars strategiapelissä pelaajat edustavat suuryrityksiä ja muokkaavat Marsia maankaltaiseksi. Suuryhtiöt kilpailevat toisiaan vastaan pyrkiessään muokkaamaan Marsista asumiskelpoisen planeetan. Haasteita riittää, kun lämpötila tulee nostaa riittävän korkeaksi, hengitettävää ilmaa pitää luoda ja meret pitää myös muodostaa. Kun maankaltaistuminen etenee, Maasta saapuu siirtolaisia asuttamaan Marsia.

Pelissä kerätään pisteitä, joita kertyy pääasiassa neljällä tavalla. Jokainen maankaltaistumista edistävä askel tuottaa pisteen, pelin aikana pelatuista korteista voi saada pisteitä, pelin aikana saavutetuista tietyistä virstanpylväistä saa pisteitä ja palkintojen rahoittaminen tuottaa myös pisteitä.

Peli päätty kun Mars on riittävän paljon maan kaltainen eli happea ja meriä on riittävästi ja lämpötila on riittävän korkea. Pelin päättyessä se pelaaja voittaa, joka on onnistunut keräämään eniten pisteitä.

Terraforming Mars lautapeliä pelataan pitkästi korttien avulla. Korttien avulla pyritään edistämään maankaltaistumista. Pelissä on käytössä kolmenlaisia kortteja: Punaiset kortit ovat kertakäyttötapahtumia edustavia kortteja, vihreät pysyviä kortteja ja siniset kortit antavat joka sukupolvi käytettäviä toimintoja. Joidenkin korttien pelaamiseen liittyy rajoituksia. Jonkun kortin voi esimerkiksi pelata vasta kun maankaltaistuminen on edistynyt tiettyyn vaiheeseen ja toisen kortin taas vasta silloin, kun jotkut muut kortit on pelattu ensin.

Pelin säännöt ja kortit ovat kokonaan suomennettuja.

Terraforming Mars -pelipakkauksen sisältö:

  • suomenkielinen ohjekirja
  • pelilauta
  • 200 pelimerkkiä
  • 200 resurssimerkkiä
  • 5 pelaajalautaa
  • 233 korttia
  • 80 pelilaattaa

Katso Terraforming Mars pelin esittelyvideo (linkki vie Youtubeen)

Ikäsuositus: 12+
Pelaajamäärä: 1-5
Peliaika: 120 min


Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Late Night Alias
Dominion - Rajaseudut (6. lisäosa)
IceCool
Codenames Duet (FI)
Mud Party
Junapeli
Speedy Beedy
Tsuro
New York 1901
Bad Jokes Challenge
Junior Bingo
Sequence Numbers
Operation Classic (4+)
Menolippu (Ticket To Ride)
Inkan Aarre DeLuxeTuotteen hakusanat: Terraforming, Mars, lautapeli, edullisesti, Hinta, vuoden, strategiapeli, 2019, aikuisille, aikuisten, peli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.