HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Dominion - Hovin Juonet (peruspeli / 1. lisäosa)Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 31,90 € 29,90 €

Hinta sis. alv 24%.Dominion - Hovin Juonet (peruspeli / 1. lisäosa) peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 29,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit

Dominion - Hovin Juonet (1. lisäosa) nyt edullisesti hintaan 29,90 euroa!

Lisäosa, jota voi käyttää myös peruspelinä

Dominion - Hovin Juonet on Dominionin itsenäinen lisäosa. Sitä voidaan käyttää joko Dominionin peruspelinä tai yhdistää Dominion - Valtakunta -pelin osien kanssa.

Hovissa juonitellaan!

Jotakin on selvästi tekeillä valtakunnassasi. Käskynhaltija hymyilee sinulle varsin salamyhkäisesti. Hän ilmeisesti salaa sinulta jotakin tai sitten hän saattaa tietää, että sinulla on salaisuus. Kaikkialla punotaan kavalia juonia muiden pään menoksi, se on aivan ilmiselvää! Sinulla ainakin on omat suunnitelmasi. Palvelijasi saapuu ja mutisee sinulle "Paisti on valmis." Kaivat nopeasti koodiavainkirjasi tulkitaksesi tämän omituisen viestin, kun tajuat hänen tarkoittaneen, että illallinen on katettu. Loistavaa! Kaikki menee täysin niin kuin olet suunnittellut.

Uusia valtakuntakortteja ja säännöt kuudelle pelaajalle

Dominion - Hovin Juonet tuo peliin 25 uutta Valtakuntakorttia. Näiden joukkoon mahtuu Pistekortteja, joilla on muita ominaisuuksia, alaisia, joita voi käskyttää tekemään eri asioita sekä joukko muita henkilöitä ja paikkoja. Näitä kortteja voi pelata itsenäisenä kokonaisuutena tai ne voi yhdistää Dominion - Valtakunta osan mukana tuleviin kortteihin. Tämän osan mukana tulee myös säännöt, joiden avulla peliä voi pelata jopa 6 pelaajaa, kun tämän osan ja Dominion - Valtakunta osan Rahakortit ja Pistekortit yhdistetään.

Dominion - Hovin Juonet pelipakkauksen sisältö

  • 500 pelikorttia
  • suomenkieliset ohjeet

HUOM! " Kiduttaja " -kortin tekstin ja ohjekirjan suhteen on havaittu pieni ristiriita sen suhteen mihin nostettu Kirouskortti laitetaan. Itse kortti on kuitenkin oikeassa, Kirouskortti nostetaan käteen.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 2-4
Peliaika: 30 min.


Suosittelemme tämän tuotteen ostajalle myös seuraavia tuotteita:
Dominion - Valtakunta (peruspeli)
Dominion - Kaukaiset rannat (2. lisäosa)
Dominion - Alkemia (3. lisäosa)
Dominion - Nousukausi (4. lisäosa)
Dominion - Elonkorjuu (5. lisäosa)
Dominion - Rajaseudut (6. lisäosa)
Dominion - Katovuodet (7. lisäosa)
Dominion - Killat (8. lisäosa)
Dominion - Seikkailut (9. lisäosa)
Dominion - Keisarikunta (10. lisäosa)

Tuotteen hakusanat: Dominion, Hovin, Juonet, lisäosa, ensimmäinen, edullisesti, hinta, yhdistää, Valtakunta, itsenäisenä, 25, uutta, kortti, korttia, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.