HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Inkan Aarre DeLuxeTuotemerkki: Peliko
Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 23,90 €

Hinta sis. alv 24%.Peliko Inkan Aarre DeLuxe peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 23,90 €. Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit.

Inkan Aarre DeLuxe peli nyt edullisesti hintaan 23,90 euroa!

Kyllästyttääkö Afrikan Tähti?

Oletko tehnyt liian monta merimatkaa St. Helenaan? Liian paljon epäonnisia vierailuja orjarannikolle? Kadonnut timantti ja hevosenkengät tulevat jo uniinkin? Ympäristönvaihdos saattaa auttaa: vie perheesi ja peliporukkasi välillä inkojen maille. Onni noppia heitettäessä on edelleen paras tie voittoon, mutta inkaoppaastakin voi olla apua. Kannattaa siis kokeilla Inkan Aarre DeLuxe lautapeliä!

Inkan Aarre pelissä seikkaillaan Etelä-Amerikassa

Inkan Aarre on Afrikan Tähden tyyppinen koko perheen lautapeli, jossa seikkaillaan Afrikan sijaan Etelä-Amerikan jylhissä vuoristomaisemissa ja alavilla pampoilla. Pelin tarkoituksena on etsiä myyttinen Inkan Aarre ja yrittää viedä se Machu Picchuun, inkojen kadonneeseen kaupunkiin. Pelinappuloina Inkan Aarteessa toimivat muinaiset kivettyneet jättiläispatsaat. Kullanväristen pelilaattojen taustapuolelta löytyy toinen toistaan upeampia aarteita, kuten Kultainen Auringonpoika, Kultamalja, Hopeakoru, Antiikkivaasi ja Kultainen Aurinko. Hyvästä intiaanioppaasta onkin paljon hyötyä, varsinkin kun vastaan voi tulla myös Paholainen. Tässä Inkan Aarre -pelin Deluxe-versiossa on jämäkkää tekoa oleva neljään osaan taittuva pelilauta ja kova pelilaatikko.

Ikäsuositus: 6+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 30 min.

Peliko

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Detective Club
Villikissa 500 Master
Fauna (2.laitos)
Leikkien Aikalaatikko
Kiinanshakki matkapeli
Stella - Dixit Universe
Copenhagen
Sana-Valta
Arnak - Kadonneet Rauniot
Original Alias
Hyppäävä kroko
Catan - Kaupungit ja Ritarit
Catan peruspelin lisäosa 5-6 pelaajalle
Disney Frozen II Dobble
Pandemic Hot Zone - North AmericaTuotteen hakusanat: Inkan, Aarre, DeLuxe, edullisesti, hinta, lautapeli, etelä-amerikka, inka, Machu, Picchu, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.