HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


iKNOWTuotemerkki: Tactic
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 26,90 € 25,90 €

Hinta sis. alv 24%.Tactic iKNOW peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 25,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit

iKNOW lautapeli nyt huippuedullisesti hintaan 25,90 euroa!

Nopeatempoinen, Näyttävä ja Nerokas peli. iKNOW on yhtä pykälää interaktiivisempi lautapeli, joka käärii tiedon, taidon ja tuurin tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Laita koko yleistietosi, päättelytaitosi ja ihmistuntemuksesi peliin, jonka panoksesta päätät sinä.

Mikä on iKNOW?

3 pelimerkin vihje

IKnow pelin kiehtova kysymysrakenne houkuttelee pelaamaan yhä uudelleen. Peli sisältää 1600 kysymystä neljältä aihealueelta. Kullekin kysymykselle on kolme eri vaikeustason vihjettä. Mukana on siis 4800 vihjettä, jotka paljastavat vastauksen vaihe vaiheelta. Uskotko tietäväsi vastauksen ensimmäisenä vai haluatko antaa muiden yrittää ensin? Taktikointi on olennainen osa peliä.

Monitasoisen vihjerakenteen ja kekseliään pelimekaniikan ansiosta kysymyksiä kuluu paljon vähemmän kuin perinteisissä tietopeleissä. Niinpä peliä voi pelata lukemattomia kertoja ilman, että kysymykset tulevat turhan tutuiksi.

2 pelimerkin vihje

Vauhdikas veikkauselementti tuo peliin jotain aivan uutta. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet pärjätä pelissä ilman valtavaa määrää nippelitietoa. Riittää, että osaat veikata, mitä muut tietävät. Uskotko, että ystäväsi taitaa urheilun unissaankin? Tiedätkö, että maantieto on puolisosi pahin kompastuskivi? Laita merkkisi likoon ystäviesi puolesta tai heitä vastaan ja kerää voitto kotiin.

1 pelimerkin vihje

Ajattoman tyylikäs peli näyttää hyvältä pakkauksessa ja pöydällä. IKnow-pelin upeasti hohtavan valkoinen pelipakkaus sopii vaikka sisustuselementiksi. Pelkistetty pelilauta ja näyttävät pelielementit erottuvat edukseen pöydällä kuin pöydällä.

Vastaus

iKNOW on jännittävä peli, jossa voittoon tarvitaan muutakin kuin pelkkää tietoa tai tuuria. Tarvitset pelissä myös aimo annoksen ihmistuntemusta ja rohkeutta pistää pelimerkkisi likoon sen puolesta.

iKNOW pelin esittelyvideo

Katso iKnow pelin esittelyvideo tästä linkistä.

iKNOW pelipakkauksen sisältö

  • 400 korttia
  • pelilauta
  • 6 kpl iKnow-merkkejä
  • 6 kpl iBet-merkkejä
  • kategoria-merkki
  • 25 mustaa pelimerkkiä
  • 25 valkoista pelimerkkiä
  • säännöt

Ikäsuositus: 15+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 45 min.

Tactic

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Trivial Pursuit Perhepainos
Fauna (2.laitos)
Tieto Taito Temppu Lautapeli
Haluatko Miljonääriksi Junior
Maailman ihmeet
Maailman lapset
Terra tietopeli (2. laitos)
Maailman liput (lippupeli)
Aikamatka - Suomi
Harry Potter TietopeliTuotteen hakusanat: iKNOW, peli, tietopeli, lautapeli, edullisesti, hinta, tietoa, taitoa, tuuria, kysymys, veikkaus, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.