HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


DixitTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Loppuunmyyty

Hinta: 26,90 €

Hinta sis. alv 24%.Dixit peli edullisesti HyväPeli.fi:stä. Hinta: 26,90 €. Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit

Dixit peli edullisesti!

Hanki Dixit lautapeli nyt meiltä todella edullisesti hintaan 26,90 euroa!

Dixit on suosittu palkintoja voittanut peli

Dixit on suosittu kysely- ja bluffauspeli. Se on voittanut lukuisia pelialan palkintoja sekä Suomessa että maailmalla (esimerkiksi Vuoden Peli ja Spiel des Jahres). Dixit peliä on myyty maailmalla jo yli 8 miljoonaa kappaletta.

Vihjeitä, hämäyskortteja ja arvauksia

Dixit pelissä yksi pelaajista valitsee yhden kädessään olevista korteista ja keksii korttiin liittyvän vihjeen. Vihjeen kuultuaan muut pelaajat valitsevat omista korteistaan hämäyskortin, joka heidän mielestään on mahdollisimman hyvin vihjeeseen sopiva. Kortit sekoitetaan ja laitetaan pöydälle. Kaikki muut paitsi vihjeen kertonut pelaaja yrittävät arvata, mikä korteista oli oikea kortti, johon vihje alun perin annettiin.

Dixit peli

Hyvä vihje ei ole liian helppo eikä vaikea

Dixitissä vihjeen kertonut pelaaja saa pisteitä sen mukaan, kuinka moni pelaaja on arvannut kortin oikein. Parhaassa tapauksessa vain yksi pelaaja onnistuu arvaamaan oikean kortin. Pisteitä sen sijaan ei tule ollenkaan silloin, jos kaikki tietävät oikean kortin tai kukaan ei onnistu sitä arvaamaan. Hyvä vihje on siis sellainen, ettei se ole liian helppo eikä liian vaikea.

Pisteitä myös oikein menneistä arvauksista

Korttia arvatessa oikein menneestä arvauksesta saa pisteitä. Hämäyskortin laittaneet pelaaja voivat saada myös pisteitä arvausten osuessa omaan hämäyskorttiin. Jos kukaan ei arvaa oikeaa korttia (eli vihje on liian vaikea), arvaajat saavat pisteitä (vihjeen antaja siis jää ilman pisteitä).

Dixit on hauska peli koko perheelle

Hyvä mielikuvitus on loistava apu tässä koko perheelle sopivassa hauskassa seurapelissä. Dixit on monenlaisille ja monen ikäisille pelaajille soveltuva peli. Sitä on hauska pelata niin perheen kesken kuin vaikka kaveriporukassakin. Dixit toimii yhtä hyvin niin perhepelinä kuin Partypelinä illanistujaisissa.

Upeat Dixit kortit

Dixit on upeasti kuvitettu peli

Dixit on hyvin suunniteltu ja visuaalisesti todella kaunis peli. Kortit ovat upeasti kuvitettuja ja ne todella ruokkivat mielikuvitusta. Kortit ovat loistavasti suunniteltu sisältämään erilaisia yksityiskohtia niin, että samasta kortista saa mielikuvituksen laukatessa monenlaisia mielikuvia eli samasta kortista pystyy helposti keksimään monenlaisia vihjeitä. Tästä johtuen omista korteista löytyy myös yleensä melko hyvin toisen pelaajan vihjeeseen sopiva hämäyskortti.

Dixit pelipakkauksen sisältö:

  • 84 korttia
  • Pelilauta
  • 8 puista jänistä
  • 8 äänestyskiekkoa
  • ohjekirja

Dixit pelin kielet: Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska

Laajenna Dixit lautapeliä lisäosilla

Dixit peli on laajennettavissa useiden eri lisäosien avulla. Dixitin lisäosat sisältävät uusia upeasti kuvitettuja kortteja. Lisäosien avulla peli tulee entistä mielenkiintoisemmaksi ja monipuolisemmaksi.

Kaikki nämä Dixit-pelin lisäosat ovat tällä hetkellä saatavana verkkokaupastamme

Lisätietoa Dixit pelistä

Tutustu Dixit peliin esittely- / arvosteluvideon avulla. Videon pääset katsomaan tästä linkistä. Linkki vie Youtubessa olevaan videosisältöön.

Lisää tietoa Dixit-pelistä löytyy Lautapelioppaan Dixit arvostelusta. Pääset lukemaan tuon arvostelun tästä linkistä.

Dixit pelin kortit käyvät myös Stella-peliin

Stella - Dixit Universe -peli on toinen hieman erilainen Dixit-korteilla pelattava peli. Dixit-pelin ja -lisäosien kortit käyvät siis myös Stella-peliin. Samoin Stellan mukana tulevat kortit käyvät Dixitiin. On siis hyvä idea ostaa samalla kertaa molemmat pelit, niin saa kaksi erilaista peliä ja molempien pelien kortteja voi hyödyntää kummassakin pelissä.

Ikäsuositus: 8+
Pelaajamäärä: 3-8
Peliaika: 30 min


Suosittelemme tämän tuotteen ostajalle myös seuraavia tuotteita:
Dixit 2 - Quest
Dixit 3 - Journey
Dixit 4 - Origins
Dixit 5 - Daydreams
Dixit 6 - Memories
Dixit 7 - Revelations
Dixit Odyssey
Dixit 8 - Harmonies
Dixit 9 - Anniversary
Dixit 10 - Mirrors
Stella - Dixit Universe

Tuotteen hakusanat: Dixit, peli, lautapeli, seurapeli, bluffauspeli, perhepeli, korttipeli, kortit, partypeli, edullisesti, hinta, lapsille , perheille, aikuisille
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.