HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Aikamatka - SuomiTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 22,70 €

Lisää koriin kpl
Aikamatka - Suomi edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Suomen historiaan mahtuu monenlaisia merkkihetkiä, mutta missä järjestyksessä ne tapahtuivatkaan?

Sävelsikö Sibelius Finlandian sähkölampun loisteessa? Alkoivatko Yleisradion lähetykset ennen kuin Finnair nousi siivilleen? Kumpi tuli ensin, ilmakitaransoiton MM-kisat vai kännykän matopeli?

Harmaat aivosolut joutuvat koetukselle, kun Aikamatka – Suomi palauttaa mieleen 165 tapahtumaa Suomen itsenäisyyden ja itsehallinnon ajalta. Voit pelata Aikamatkaa kahdella tavalla: Päättele oman tapahtumasi ajankohta verrattuna pöydällä jo oleviin tapahtumiin tai kerää suurin pistepotti arvaamalla yhteisen tapahtuman tarkka vuosiluku. Ja vaikka et aina tietäisikään vastausta, niin taitavasti veikkaamallakin saatat voittaa!

Pelin säännöt ja tapahtumien kuvaukset ovat vain suomeksi, mutta tapahtumien nimet ovat korteissa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Sisältö:
  • 165 korttia
  • 1 pelilauta
  • 32 kiekkoa
  • 8 kuutiota
  • säännöt


Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 1 - 8
Peliaika: 20 - 60 min.

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Bezzerwizzer
Rock Science Original
iKNOW
Trivial Pursuit Perhepainos
Trivial Pursuit Master Edition
Suomi tietopeli
Terra
Tieto-taito-temppu peli
Tuotteen hakusanat: Aikamatka, Suomi, lautapeli, edullisesti, hinta, historia, tietopeli, perhepeli, aikuistenpeli, perheille, HyväPeli.fi