HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Mauri Kunnas: Hurjan Hauska AutokilpaTuotemerkki: Peliko
Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmä: Lapsille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 22,70 €

Lisää koriin kpl
Mauri Kunnas: Hurjan Hauska Autokilpa edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Jännitys tiivistyy, kaikki on valmista: kuljettajat, rata ja taktiikat. Kuljettajat saavat luvan laittaa moottorit käyntiin ja odottavat malttamattomana lähtölaukausta. Lähtöluvan saatuaan kuljettajien tulee antaa kaikkensa pärjätäkseen kilpailussa.

Hurjan Hauska Autokilpa -pelin säännöt ovat selkeät: maaliin ensimmäisenä ajanut kuljettaja voittaa kilpailun. Pelissä pärjääminen ei ole taattua vaikka taktiikka olisi timanttinen ja reagointi vaihtuvissa tilanteissa huipussaan, sillä muut kuljettajat voivat vaikeuttaa matkaasi kohti maalia. Hurjan hauska autokilvan ratapalat mahdollistavat erilaisten ratojen kokoamisen joka pelikerralla. Jokainen pelaaja saa kilpailuun mukaan oman auton, mutta pelissä on mukana myös yksi ylimääräinen kuski. Lähde mukaan hurjan hauskaan autokilpaan ratkomaan kuka on nopein tiukissa mutkissa ja kenen kaasujalka on raskain!

Ikäsuositus: 6+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 15 min
Peliko

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Scrabble Junior
Dixit 6 - Memories
Blokus
Tammi Ja Mylly
Trivial Pursuit Perhepainos
Carcassonne Big Box
Villikissa
Sequence
Othello
Totem
Carcassonne (2015)
5 in 1 metallilaatikossa
Dominion - Valtakunta
Figurix
Reuhurinne Eka EnglantiTuotteen hakusanat: Mauri, Kunnas, Hurjan, Hauska, Autokilpa, edullisesti, hinta, lautapeli, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.