HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Mauri Kunnas: Hurjan Hauska AutokilpaTuotemerkki: Peliko
Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmä: Lapsille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 22,70 €

Lisää koriin kpl
Mauri Kunnas: Hurjan Hauska Autokilpa edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Jännitys tiivistyy, kaikki on valmista: kuljettajat, rata ja taktiikat. Kuljettajat saavat luvan laittaa moottorit käyntiin ja odottavat malttamattomana lähtölaukausta. Lähtöluvan saatuaan kuljettajien tulee antaa kaikkensa pärjätäkseen kilpailussa.

Hurjan Hauska Autokilpa -pelin säännöt ovat selkeät: maaliin ensimmäisenä ajanut kuljettaja voittaa kilpailun. Pelissä pärjääminen ei ole taattua vaikka taktiikka olisi timanttinen ja reagointi vaihtuvissa tilanteissa huipussaan, sillä muut kuljettajat voivat vaikeuttaa matkaasi kohti maalia. Hurjan hauska autokilvan ratapalat mahdollistavat erilaisten ratojen kokoamisen joka pelikerralla. Jokainen pelaaja saa kilpailuun mukaan oman auton, mutta pelissä on mukana myös yksi ylimääräinen kuski. Lähde mukaan hurjan hauskaan autokilpaan ratkomaan kuka on nopein tiukissa mutkissa ja kenen kaasujalka on raskain!

Ikäsuositus: 6+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 15 min
Peliko

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Twister
Dominion - Killat (8. lisäosa)
La Cucaracha Loop
Lumottu torni , Magic Tower
Kiinanshakki matkapeli
Carcassonne Kärryt ja Kartanot
Callisto
Speedy Race
Menolippu
Sqiz
ThinkFun Laser Maze
Ensimmäinen Alias Disney
Carcassonne (2015)
Team Diamond Detectives
Alfapet sanajahtiTuotteen hakusanat: Mauri, Kunnas, Hurjan, Hauska, Autokilpa, edullisesti, hinta, lautapeli, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.