HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


iKNOWTuotemerkki: Tactic
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 27,90 €

Lisää koriin kpl
iKNOW edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Nopeatempoinen. Näyttävä. Nerokas. iKNOW on astetta interaktiivisempi lautapeli, joka käärii tiedon, taidon ja tuurin tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Laita yleistietosi, päättelytaitosi ja ihmistuntemuksesi peliin, jonka panoksesta päätät sinä.

Mikä on iKNOW?

3 pelimerkin vihje
Kiehtova kysymysrakenne houkuttelee pelaamaan yhä uudelleen. Pelissä on 1 600 kysymystä neljältä aihealueelta. Kukin kysymys sisältää kolme eri vaikeustason vihjettä. Mukana on siis 4 800 vihjettä, jotka paljastavat vastauksen vaihe vaiheelta. Uskotko tietäväsi vastauksen ensimmäisenä? Vai haluatko antaa muiden yrittää ensin? Taktikointi on olennainen osa peliä.

Monitasoisen vihjerakenteen ja kekseliään pelimekaniikan ansiosta kysymyksiä kuluu paljon vähemmän kuin perinteisissä tietopeleissä. Niinpä peliä voi pelata lukemattomia kertoja ilman, että kysymykset tulevat turhan tutuiksi.

2 pelimerkin vihje
Vauhdikas veikkauselementti tuo peliin jotain aivan uutta. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet pärjätä pelissä, vaikket liikoja tietäisikään. Kunhan osaat veikata, mitä muut tietävät. Uskotko, että ystäväsi taitaa urheilun unissaankin? Tiedätkö, onko maantieto puolisosi pahin kompastuskivi? Laita merkkisi likoon ystäviesi puolesta tai heitä vastaan ja kerää voitto kotiin.

1 pelimerkin vihje
Ajattoman tyylikäs peli näyttää hyvältä pakkauksessa ja pöydällä. Hohtavan valkoinen pelipakkaus sopii vaikka sisustuselementiksi. Pelkistetty pelilauta ja näyttävät pelielementit erottuvat edukseen pöydällä kuin pöydällä.

Vastaus
iKNOW on uusi, jännittävä lautapeli, jossa voitto edellyttää muutakin kuin pelkkää tietoa tai tuuria. Tarvitset myös aimo annoksen ihmistuntemusta ja rohkeutta pistää pelimerkkisi likoon sen puolesta.

Katso iKNOW -pelin esittelyvideo!

Ikäsuositus: 15+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: yli 60 min.
Tactic

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Haluatko Miljonääriksi?
Aikamatka - Suomi
Trivial Pursuit PerhepainosTuotteen hakusanat: iKNOW, tietopeli, edullisesti, hinta, tietoa, taitoa, tuuria, kysymys, veikkaus, HyväPeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.