HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


TerraTuotemerkki: Competo
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Tilauksessa


Hinta: 34,70 €

Terra edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Terra vie pelaajansa tutkimusmatkalle maailman kuuluisimmille nähtävyyksille, korkeimmille vuorenhuipuille ja valtamerien syvyyksiin. Nähtävää on paljon. Kuka tietää, miten pitkä amazonjoki on? Mikä on maailman jyrkin katu? Vaikka et tietäisikään tarkkaa vastausta, sinulla on silti mahdollisuus povata maailman parhaimman tutkimusmatkailijan titteli itsellesi.

Terra on maantiede-aiheinen tietopeli. Pelaajat vastaavat kysymyksiin asettelemalla kuutioita pelilaudalla olevalle kartalle ja lukuradoille. Täysin oikeasta vastauksesta saa täydet pisteet, mutta myös lähelle osuneesta vastauksesta voi saada pisteitä. Jos luulee vastapelaajan tietävän vastauksen, voi myös taktikoida peesaamalla hänen vastauksiaan. Ei siis tarvitse välttämättä aina tietää vastausta, vaan voi myös yrittää arvailla ja saada silti pisteitä. Terra on hauska ja helposti opittava tietovisailupeli, jossa on neljä eri vaikeustasoa.

Ikäsuositus: 7+
Pelaajamäärä: 2 - 4
Peliaika: noin 30 min.
Competo

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Trivial Pursuit PerhepainosTuotteen hakusanat: Terra, maantiede, tietovisailupeli, edullisesti , hinta, maantiede, kartta, tietopeli, lautapeli, peli, matkailu
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.