HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Go-setti (Original Go)Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Älypelit ja pulmapelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Tilauksessa

Hinta: 80 € 59,20 €

Go-setti (Original Go) edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Go on aasialainen lautapeliklassikko tuhansien vuosien takaa. Peli on säännöiltään yksinkertainen, mutta syvyydeltään voittamaton. Pelin tarkoitus on selkeä: aluetta on rajattava mahdollisimman paljon. Yksinkertaisista lähtökohdista huolimatta ammattilaistasolle pääseminen vaatii kymmenten vuosien opiskelun. Gota voi onneksi pelata alemmallakin tasolla - peli on hauskaa pienelläkin harjoittelulla, opiskella voi, jos huvittaa. Monet ovat huomanneet, että huvittaa, kunhan ovat aikansa Gota joutessaan pelanneet. Taitopeli, joka on tasainen myös eritasoisten pelaajien kesken, koska siinä on toimiva tasoitusjärjestelmä.

Paketti sisältää puisen go-laudan, 42x44cm. Toisella puolella 19x19 ruudukko, toisella 13x13. 160+160 go-kiveä (keraamiset), halkaisija 20mm.

Ikäsuositus: 15+
Pelaajamäärä: 2

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Shakki matkapeli
Shakki De Luxe
ThinkFun Laser Maze
Othello
Puinen Klassikko Shakki
Kiinanshakki
Kiinanshakki matkapeli
ThinkFun Gravity Maze
ThinkFun Circuit Maze
MastermindTuotteen hakusanat: Go, original, setti, älypeli, edullisesti, hinta, lautapeli, seurapeli, pulmapeli, aikuisille, Hyväpeli.fi
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.