HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Pharaoh CodeTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 20 €

Lisää koriin kpl
Pharaoh Code edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Pharaoh Code on vuonna 2013 julkaistu matematiikkaa kiehtovasti opettava lautapeli. Päässälaskua kehittävä peli yhteen-, vähennys, kerto- ja jakolaskulla. Tarvittaessa voidaan esimerkiksi kerto- ja jakolasku jättää pois käytöstä.

Joku pelaajista heittää kolmea noppaa: kahdeksansivuista, kymmensivuista ja kaksitoistasivuista. Pelaajien pitää muodostaa vähintään kahta noppaa käyttäen laskulauseke, jonka tuloksena on jonkin pelissä olecvan skarabilaatan luku.

Kun yksi pelaaja keksii tällaisen laskulausekkkeen, hän nappaa skarabilaatan laudalta ja kääntää tiimalasin. Tiimalasin hiekan valuessa pelaajilla on vielä mahdollisuus kerätä uusia laattoja.

Hyvä peli päässälaskuharjoitteluun kotona ja lisävirikkeeksi alakoulun matematiikan tunnille. Lapsi voi pelata myös yksinään ilman peliin liittyvää kilpailua ja kehittää näin päässälaskutaitoaan.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 20 min

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Tatun ja Patun Suomi peli
Clementoni Puhuva kynä
Reuhurinne Keksi sana
Muumin kirjainpeli ABC
Sequence Numbers
Muumipeikko ja ystävät
Matka
Sana-Valta
Reuhurinne Eka Englanti
Professori Krokotiilin safarikoulu
Muumin numeropeli 123
Trivial Pursuit Perhepainos
Terra
Sqiz
ColoramaTuotteen hakusanat: pharaoh, code, lautapeli, oppimispeli, päässälasku, matematiikka, edullisesti, Hyväpeli.fi, -kaupasta, kaupasta, hinta
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.