HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Pharaoh Code



Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Opettavat pelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 20 €

Lisää koriin kpl
Pharaoh Code edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Pharaoh Code on vuonna 2013 julkaistu matematiikkaa kiehtovasti opettava lautapeli. Päässälaskua kehittävä peli yhteen-, vähennys, kerto- ja jakolaskulla. Tarvittaessa voidaan esimerkiksi kerto- ja jakolasku jättää pois käytöstä.

Joku pelaajista heittää kolmea noppaa: kahdeksansivuista, kymmensivuista ja kaksitoistasivuista. Pelaajien pitää muodostaa vähintään kahta noppaa käyttäen laskulauseke, jonka tuloksena on jonkin pelissä olecvan skarabilaatan luku.

Kun yksi pelaaja keksii tällaisen laskulausekkkeen, hän nappaa skarabilaatan laudalta ja kääntää tiimalasin. Tiimalasin hiekan valuessa pelaajilla on vielä mahdollisuus kerätä uusia laattoja.

Hyvä peli päässälaskuharjoitteluun kotona ja lisävirikkeeksi alakoulun matematiikan tunnille. Lapsi voi pelata myös yksinään ilman peliin liittyvää kilpailua ja kehittää näin päässälaskutaitoaan.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 20 min





Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Sequence Numbers
Clementoni Puhuva kynä
Tatun ja Patun Suomi peli
Alfapet sanajahti
Muumipeikko ja ystävät
Matka
Muumin numeropeli 123
Trivial Pursuit Perhepainos
Quips
Terra
Miina ja Manu, opetellaan numeroita
Muumin kirjainpeli ABC
Reuhurinne Eka Englanti
Colorama
Reuhurinne Keksi sana








Tuotteen hakusanat: pharaoh, code, lautapeli, oppimispeli, päässälasku, matematiikka, edullisesti, Hyväpeli.fi, -kaupasta, kaupasta, hinta