HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


Rock Science OriginalTuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Tietopelit
Kohderyhmä: Aikuisille
Saatavuus: Varastossa

Hinta: 30,80 €

Lisää koriin kpl
Rock Science Original edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Rock Science on uudenlainen lautapeli/tietopeli rock- ja metallimusiikin ystäville. Rock- ja metallitietämyksen lisäksi pelissä voi pärjätä myös lyömällä vetoa muiden pelaajien tietämyksestä tai esittämällä tunnettuja biisejä esim. hyräilemällä tai rummuttamalla. Vain mielikuvitus on tässä rajana. Pelin kolme vaikeustasoa takaavat pelin soveltuvuuden kaikentasoisille tietäjille. Peli on suomenkielinen, ja siihen on lisätty Suomeen liittyvää sisältöä.

Rock Science Original kattaa satoja bändejä klassisesta rockista moderniin metalliin asti. Mukana ovat mm. Black Sabbath, Kiss, Deep Purple, Hanoi Rocks, AC/DC, Iron Maiden, Motörhead, Guns N’ Roses, HIM, Venom, Pearl Jam, The 69 Eyes, Sex Pistols, The Rolling Stones, Nightwish, Kuyss, Judas Priest ja Children of Bodom.

Osta siis maailman kovin peli, haasta kaverisi ja pidä hauskaa!

SISÄLTÄÄ:
- 1 pelilauta
- säännöt (FIN, SWE)
- 6 pelinappulaa (plektrat)
- 1 noppa
- 200 pelikorttia (1600 kysymystä)
- 12 vedonlyöntipelimerkkiä
- Rock Science -juliste
- Rock Science -tarroja


Ikäsuositus: 14+
Pelaajamäärä: 2-6
Peliaika: 60 min

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Bezzerwizzer
Trivial Pursuit Master Edition
iKNOW
Trivial Pursuit Perhepainos
Terra
Aikamatka - Suomi
Suomi tietopeli
Tieto-taito-temppu peli
Tuotteen hakusanat: Rock, Science, Original, tietopeli, lautapeli, rock, metallimusiikki,Black Sabbath, Kiss, Deep Purple, Hanoi Rocks, edullisesti, Hyväpeli.fi, -kaupasta, kaupasta, hinta