HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


HanabiTuotemerkki: Competo
Tuoteryhmät: Lautapelit ja seurapelit, Korttipelit, Partypelit
Kohderyhmät: Aikuisille, Perheille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 20,80 €

Lisää koriin kpl
Hanabi edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Hanabi on vuoden 2013 Spiel des Jahres voittaja. Hanabi on todella hauska ja pelaajien yhteistyötä vaativa korttipeli, jossa pelaajat pyrkivät asettamaan kortteja pöydälle oikeassa järjestyksessä. Lopullisena tavoitteena on saada aikaan täydellinen ilotulitus.

Hanabi-pelin korttipakka koostuu viidestä eri väristä ja kortit on numeroitu yhdestä viiteen. Pelaajien tehtävänä on laittaa kortit pöytään oikean värisiin riveihin oikeassa järjestyksessä. Pelin vaikeus on siinä, että et näe omia korttejasi vaan ainoastaan muiden pelaajien kortit. Vuorossa oleva pelaaja saa valita yrittääkö pelata kortin pöytään vai antaako vihjeen toiselle pelaajalle. Vihjeessä saa paljastaa vain joko kortin värin tai numeron. Korttien pelaamisessa pitää kuitenkin olla varovainen, sillä virheisiin ei ole varaa.

Pelaajien täytyy toimia joukkueena, välttää virheitä ja saada ilotulitukset valmiiksi ennen kuin kortit loppuvat.

Ikäsuositus: 10+
Pelaajamäärä: 2-5
Peliaika: 25 min.
Competo

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Sanasota
Imagine!Tuotteen hakusanat: Hanabi, yhteistyöpeli, korttipeli, ilotulitus, edullisesti, hinta, aikuisille, perheille, peli
Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.