HyväPeli.fi
HyväPeli.fi - Hauskat pelit kaikenikäisille pelaajille.


BanduTuotemerkki: Competo
Tuoteryhmä: Lautapelit ja seurapelit
Kohderyhmät: Lapsille, Perheille
Saatavuus: Varastossa


Hinta: 39,90 €

Lisää koriin kpl
Bandu edullisesti HyväPeli.fi:stä. Verkkokaupastamme löytyvät kaikenlaiset lautapelit, seurapelit, palapelit, tietopelit ja paljon muuta.


Jos kuvittelet, että tornin rakentaminen puupalikoista on helppoa, niin olet erehtynyt. Bandu on koko perheelle soveltuva mainio rakennus- ja taktikointipeli. Bandu-pelissä pelaajat rakentavat tornejansa erimuotoisista palikoista siten, että ainoastaan yksi palikoista koskettaa maata. Pelin alussa jokaiselle pelaajalle on jaettu myös 10 timanttia ja lisää niitä ei saa. Timanteilla pyritään ostamaan hyviä palikoita ja ennen kaikkea välttämään huonoja palikoita. Vastapelaajasi voi tarjota sinulle esimerkiksi pallonmuotoista palikkaa, joka ei luonnollisesti ole paras tornin rakennuksessa, mutta jos maksat enemmän kuin vastapelaajasi niin joutuu hän laittamaan sen torniinsa. Mikäli timanttisi loppuvat et ole ulkona pelistä, mutta vaikeuksissa olet, sillä joudut rakentamaan torniasi juuri sillä palikalla millä vastapelaajasi määrää. Pelin voittaa pelaaja, jonka torni on viimeisenä pystyssä. Tähän vaaditaan vakaata kättä, taktikointia sekä hieman bluffausta ja onnea.

Bandu valittiin vuonna 2008 vuoden perhepeliksi.

Ikäsuositus: 7+
Pelaajamäärä: 2-7
Peliaika: 20-45 min.
Competo

Tutustu myös näihin HyväPeli.fi:stä löytyviin tuotteisiin:
Suomi tietopeli
Carcassonne Kreivi ja Kuningas
Sequence
Qubix
Menolippu
New York 1901
Dominion - Hovin Juonet (1. lisäosa)
Scrabble Junior
Eternas
Kingdomino
5 in 1 metallilaatikossa
My Monopoly
Carcassonne Pedot ja Paimenet
Flipp!
Kiinanshakki matkapeli
Tuotteen hakusanat: Bandu, rakennuspeli, taktikointipeli, lautapelit, lautapeli, lapsille, perheille, peli, perhepeli, edullisesti, hinta